VI GIR 100%

Vi tilbyr tjenester med høy faglig kvalitet. Arbeidet utføres i henhold til gjeldende forskrifter og normer og det leveres alltid til avtalt tid og pris. Viktige kunder og krevende oppgaver har medført et sterk fokus på kompetanse og kvalitet. Vi er stolte over de rutiner og relasjoner vi har etablert til våre kravstore kunder. Enten det er små enkelpersonforetak eller store konserner så har vi løsninger for alle.

Vi gir alltid 100%, både når det kommer til service, kvalitet og leveringstid

 

TILGJENGELIGHET

Alle kunder har forskjellige behov. Vi er tilgjengelige, lytter til kunden og bruker vår kompetanse til å skreddersy optimale løsninger til lavest mulig kostnad. Vi er store nok til påta oss vesentlige oppdrag og liten nok til å tilpasse løsninger for våre kunders behov. Økonomiforum er medlem av Regnskap Norge (tildigere NARF).


KOMPETANSE

 

Vi har autoriserte regnskapsførere med lang erfaring og utdannelse innen økonomi, regnskap og ledelse. Vår fagkompetanse gjør oss i stand til å levere den beste kvalitet til avtalt tid, og å effektivisere løsninger for å minimere kundens tidsbruk og kostnader.


Teknologi

Vi satser på teknologi, og har bygget opp et IT-firma som gir oss mulighet til å produsere effektivt og til best mulig priser. Vi kan tilby moderne løsninger, tilgang til rapporter og bilag via nettet og det man måtte ha behov for av automatisering.