Vi tilbyr førsteklasses kvalitet og effektive løsninger

Spar TID og PENGER


Rapporter på nett og mobilapp 24 timer i døgnet. Du kan klikke deg helt ned til selve bilaget, se regnskapsrapporter, analyser og åpne poster. 

Online fakturering rett til kunden uten å styre med e-post og papir, og tallene direkte inn i økonomisystemet. Du har enkel oversikt over hvor mye som er fakturert, innbetalt og utestående.Motta alle fakturaer elektronisk rett inn i økonomisystemet og ha tilgang via mobilapp og nett for godkjenning og oversikt. Ingen e-post eller papirfakturaer! 

Du trenger ikke ta vare på kvitteringer lenger. Ta bilde med appen, og send rett til systemet.

Ring eller send oss en e-post så skreddersyr vi de beste og mest tidsbesparende løsningene for deg!

 

 

REGNSKAP

LØNN

FAKTURERING

RÅDGIVNING OG EKSTERNE OPPDRAG

 

Regnskap, Lønn og Fakturering

Vi har den ypperste kompetanse innen regnskap- og økonomi, og tar regnskapsoppdrag, fakturering og lønn for store og små aktører i ulike bransjer. Med mange store og små kunder innen disse områdene, er vi en ledende aktør innen regnskapstjenester. Med moderne verktøy og høy kompetanse er vi i stand til å levere høy kvalitet til rett tid, og å effektivisere kundens tids- og kostnadsforbruk. Vi skal være tilgjengelig og tilby deg det du har behov for, med løsninger og rapporter som er skreddersydd for deg. Til en pris du er fornøyd med!


Rådgivning & eksterne oppdrag

Vi er solid på økonomistyring, regnskap og ledelse, og kan bidra med rådgivning og ta oppdrag som økonomisjef, controller og det meste annet innen økonomi, regnskap og ledelse. Dette innebærer gjerne arbeid ute hos deg som kunde også.

Vi har autoriserte regnskapsførere med lang erfaring og utdannelse innen disse områdene, i tillegg til statsautorisert revisor på huset.

Vi kan om ønskelig bistå i opplæring i økonomi og regnskap
eller programvare (regnskapsprogrammer, avansert Excel etc).


Moderne & fremtidsrettede løsninger

Mange foretak har behov for mer moderne, effektive og automatiserte løsninger. Vi er god på teknologi, og vil kunne finne skreddersydde løsninger for din bedrift som forenkler arbeidsprosesser, administrasjon, regnskap og rapportering.